Kilparatsastustiimi


KILPARATSASTUSTIIMIIN OTETAAN UUSIA KISAAJIA


Kilparatsastustiimissä on vapaita paikkoja uusille jäsenille!


Pääsyvaatimuksena on halu ja motivaatio alkaa valmentautua ja valmistautua kilpailemiseen joko koulu- tai esteratsastuksessa omalla tasolla. Ryhmään otetaan tallilla jo ratsastavia ja myös uusia asiakkaita.

Raijan tallilla kanssa yhteistyössä toimii aktiivisesti Etelä-Karjalan urheiluratsastajat, jolla on vankka kokemus ja osaaminen kilpailujen järjestämisestä myös omalla tallilla. Tallilla järjestetään runsaasti kilpailuharjoituksia molemmissa lajeissa, ja näissä harjoituksissa on hyvä aloittelevan kilpailijan harjoitella kilpailemista ennen aluetasolle siirtymistä. Tiimiläisillä on käytössä tallin hevoset niin valmentautumisessa kuin kilpailemisessakin. Näiden tuntien hinta on sama kuin muiden tallin ratsastustuntien.

Aluksi kartoitetaan jokaisen tiimiläisen nykyinen osaamisen taso ja asetetaan henkilökohtaiset kehittymistavoitteet.

- ahkeralla valmentautumisella päästään hyviin tuloksiin!


Kiinnostuitko?
Kysy lisää ja ilmoittaudu Raijalle
Tiimin toiminta

Tallin hevosilla voi osallistua seura/alue/kansallisiin ratsastuskilpailuihin sopimuksen mukaan. Kisatiimiin pääsyvaatimuksena on halu kehittää omaa taitoaan ja ratsastaa vähintään kaksi kertaa viikossa valmennustunnilla. Tule mukaan toimintaan, jos olet kiinnostunut kilpailemisesta. Jokainen ratsukko valitsee itse omille taidoillensa sopivat kilpailuluokat.

Tiimin valmentajana toimii Raija, mutta ratsastuskoulun oppilaat voivat kehittää taitojaan myös osallistumalla vierailevien valmentajien valmennustunneille. Tällä hetkellä valmennuksia tarjoaa kouluratsastuksessa Anna Von Wendt.

Lisätiedot Raijalta


Tiimiläisiä kisoissa

Sonja ja Guvé

Johanna ja Blef

Saga ja Sabu

Johanna ja Temp

Henna ja Manta

Aune ja Pörris

Kreetta ja Blondi

Raija ja Odys

Roosa ja Uma

Hilja ja Vanda

Jenni ja Pade

Milka ja Arlekin