Raija Metsälä


Raija on paljon opiskellut ja kokenut ratsastuksenopettaja
sekä valmentaja

  • Master-ratsastuksenopettaja
  • II-tason valmentaja
  • Ammatinopettaja
  • Näyttötutkintomestari
  • Ratsastuskouluyrittäjä  yli 20 vuotta
  • уроки верховой езды на русском

Raija kilpailee kouluratsastuksessa kansallisella tasolla
VaB ja VaA luokissa.

Raijan valmennettava on sijoittunut PM-tasolla ja
Raija itse kahteen kertaan SM-tasolla.Raija Metsälälle kultainen ansiomerkki

Lappeenrantalaiselle master-tason ratsastuksenopettaja Raija Metsälälle myönnettiin kultainen ansiomerkki Etelä-Karjalan Urheiluratsastajien esityksestä. Metsälä on toiminut ratsastuksenopettajana vuodesta 1978. Hän aloitti Hubertusseuran ratsastuskoulussa ja on jatkanut sen jälkeen itsenäisenä yrittäjänä työskennellen myös tuntiopettajana Harjun oppimiskeskuksessa. Hän on toiminut lisäksi nuorisokouluttajana 1990-luvulta alkaen.

Metsälä on ansioitunut myös seuratyössä toimien Etelä-Karjalan Urheiluratsastajien puheenjohtajana sekä hallituksen jäsenenä vuodesta 1993. Hän on ollut aktiivisesti mukana järjestämässä kansallisia koulu- ja esteratsastuskilpailuja. Metsälä on II-tason valmentaja, minkä lisäksi hänellä on estetuomarioikeudet ja kansalliset stewardioikeudet koulu- ja esteratsastuksessa. Hän on valmentanut useissa seuroissa ympäri Etelä-Karjalaa.

Metsälä on kilpaillut aktiivisesti sekä koulu- että esteratsastuksessa lähes 40 vuoden ajan aina SM-tasolla asti. Hän on tukenut muita kilpailijoita antamalla omia hevosiaan junioreiden ja nuorten ratsastajien käyttöön. Hänen oppilaistaan on valmistunut kymmeniä ratsastuksen ammattilaisia.

 

Suomen Ratsastajainliiton syyskokous Helsingissä 24.11.2013

Kuvateksti

Raija ja Johanna